Van den Brom gaat ingrijpen na derde verliespartij op rij

1 december 2019, 18:38

Het geduld van John van den Brom met enkele spelers van FC Utrecht is op. Zondag leed de ploeg uit de Domstad een pijnlijke 0-1 nederlaag tegen RKC Waalwijk, wat alweer het derde verlies op rij betekende. Van den Brom komt met maatregelen.

Utrecht verloor achtereenvolgens van Ajax (4-0), AZ (0-3) en RKC (0-1). Het vertrouwen in sommige spelers is op, zei de coach na de wedstrijd tegen FOX Sports. "Dit heeft wel verdere consequenties", aldus de trainer. "Ik krijg te weinig terug van de jongens die ik het vertrouwen geef. Met onze ambities is twee keer verliezen al vervelend, dan moet je er in de derde wedstrijd alles aan doen om die naar je toe te trekken. Dat heb ik vanmiddag niet gezien met het elftal dat het vertrouwen had. Dat vertrouwen is niet waargemaakt. Dat reken je jezelf als trainer aan, maar je kunt ook verwachten dat dat richting de komende weken consequenties heeft."

Utrecht wacht nu al 277 minuten op een goal in de Eredivisie en werd zondag uitgefloten door het eigen publiek. Van den Brom heeft begrip voor de fans. "Die reactie is niet meer dan normaal", vindt hij. "De mensen willen aanvallend voetbal en strijd zien. Dat hebben we ze te weinig gegeven."

Volgende week zondag gaat Utrecht op bezoek bij FC Groningen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen