Internazionale is de nieuwe Serie A-koploper na zege

1 december 2019, 16:59

Internazionale is de nieuwe koploper van de Serie A. De ploeg profiteerde in eigen huis zondag tegen SPAL van het puntverlies van Juventus, maar het ging ondanks een snelle voorsprong niet eenvoudig: 2-1. Verder kwam ook SS Lazio dichtbij de Oude Dame, terwijl AC Milan de eerste zege sinds oktober boekte. 

Na de teleurstellende remise van Juventus tegen AS Sassuolo had Internazionale het in eigen huis in eigen handen. Met Stefan de Vrij in de basis leek het duel door twee treffers van Lautaro Martínez – hij vormde wederom het droomduo van Romelu Lukaku - voor de pauze al beslist, maar in de tweede helft kwam laagvlieger SPAL terug in het duel.

Mattia Valoti bracht na het pauze de spanning terug in de wedstrijd, maar Inter hield de controle over het duel. Als het gouden duo Martínez/Lukaku het vizier op scherp hadden staan, was de zege en koppositie al veel eerder een feit. Nu moesten de Inter-fans gespannen wachten op het laatste fluitsignaal kwam, dat na vier minuten extra tijd eindelijk kwam. Door de 2-1 zege staat Antonio Conte met zijn elftal na veertien duels verrassend aan kop van de Serie A.

SS Lazio – Udinese 3-0

De Romeinen blijven goed presteren in de Serie A dit seizoen en komen op zes punten van Juventus. In eigen huis had het team van Simone Inzaghi mede door twee strafschoppen weinig problemen met het elftal waar Bram Nuytinck en William Troost-Ekong een basisplaats hadden. Ciro Immobile en Luis Alberto maakten voor de pauze al alle goals. Bobby Adekanye (SS Lazio) en Hidde ter Avest (Udinese) bleven op de bank.

Parma – AC Milan 0-1

Het teleurstellende seizoen van AC Milan heeft een klein lichtpuntje gekregen. Na drie zware wedstrijden (SS Lazio, Juventus en Napoli) achter elkaar kwam de ploeg op bezoek bij het hogerstaande Parma in de slotfase tot een belangrijke zege. Theo Hernández zorgde voor de eerste zege sinds eind oktober, waardoor de Milanezen weer naar het linkerrijtje stijgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen