PSV Vrouwen geplaatst voor play-offs na knappe zege op Twente

1 december 2019, 16:33   Bijgewerkt: 1 december 2019, 16:45

PSV heeft zondag uitstekende zaken gedaan in de Eredivisie Vrouwen. De koploper van de Eredivisie had tegen regerend titelhouder FC Twente aan een treffer van Katja Snoeijs – de nummer twee op de topscorerslijst van Nederland – genoeg voor een zege (1-0). Daarmee is PSV het eerste team dat zeker is van deelname aan de play-offs.

Daarmee delen de Eindhovenaren – die bezig zijn aan een uitstekend seizoen in de Eredivisie - een forse tik uit aan FC Twente, dat in Nederland juist tot dusver wat tegenvalt. Met Snoeijs en Joëlle Smits beschikt PSV over de twee meestscorende vrouwen van Nederland. Eerstgenoemde sloeg na goed een kwartier voetballen toe: op aangeven van captain Jeslynn Kuijpers tikte de aanvalster binnen.

FC Twente hikte heel het duel tegen de achterstand aan en kwam de tik niet meer te boven ondanks dat het ruim zestig procent balbezit had, waardoor het PSV ziet uitlopen. De Eindhovenaren blijven aan kop van Nederland en zetten met het verzekeren van deelname aan de play-offs van de kampioenspoule voorlopig de kroon op het sterke seizoen.

Overige uitslag:

Excelsior Barendrecht – ADO Den Haag 1-3

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen