Feyenoord met herstelde Jørgensen, ook Marsman speelt

Feyenoord met herstelde Jørgensen, ook Marsman speelt

1 december 2019 – Nicolai Jørgensen keert zondag terug in de basis bij Feyenoord. De Deense spits is volledig hersteld van fysieke malheur en krijgt de kans om het vanaf het eerste startsignaal te laten zien tegen PEC Zwolle.?De Deen miste door blessureleed de laatste twee duels van Feyenoord, maar is fit genoeg om zondag te starten tegen PEC Zwolle. Door zijn entree verhuist Luis Sinisterra naar de zijkant bij Feyenoord. Nick Marsman staat zondag weer in de basis bij Feyenoord. Eerste en tweede keuze's Kenneth Vermeer en Justin Bijlow zijn nog altijd niet fit genoeg om in actie te komen, waardoor net als in de Europa League afgelopen donderdag de derde doelman van de Rotterdammers onder de lat staat.

Ook Rick Karsdorp is weer in staat om speelminuten te maken, maar hij start niet in de basis. De rechtsback begint op de bank. Dick Advocaat heeft een basisplaats ingeruimd voor Lutsharel Geertruida. Feyenoord tegen PEC begint zondag om 16.45 uur.

Opstellingen
Feyenoord: Marsman; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Toornstra, Fer, Kokcü; Berghuis, Jørgensen, Sinisterra
PEC Zwolle: Zetterer; Hamer, Lachman, Lam, Van Wermeskerken; Dekker, Clement, Bel Hassani; Van Crooij Ghoochannejhad, Johnsen.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 6 juli 2020

  2. zondag 5 juli 2020

  3. zaterdag 4 juli 2020