Sevilla met De Jong moeizaam langs hekkensluiter Leganés

1 december 2019, 13:57

Sevilla heeft zondagmiddag uitstekende zaken gedaan in eigen huis tegen hekkensluiter Leganés. Groots was het eigenlijk geen seconde bij de ploeg met Luuk de Jong in de basis, maar met hangen en wurgen en dankzij een treffer van Diego Carlos kwam het alsnog goed (1-0) en blijft het elftal in de absolute top van de Primera Division.

Het had allemaal een stuk makkelijker kunnen gaan als De Jong zijn vizier net iets meer op scherp had staan. De aanvaller was tweemaal dichtbij een treffer in het eerste bedrijf: eerst zag hij zijn kopbal gekeerd worden door de keeper van de thuisploeg en na een half uur haalde hij de bal heerlijk achter zijn standbeen, maar de bal rolde nipt aan de verkeerde kant langs de paal.

In het tweede bedrijf waren de bezoekers, die op de laatste plaats staan in de Primera Division, eigenlijk de betere partij en kregen tot in de slotminuten kansen op een goed resulaat in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Maar het doelpunt dat na ruim een uur spelen viel van de voet van Diego Carlos, die van dichtbij de rebound binnenramde, betekende de winnende goal in het duel.

Door de zege gaan De Jong – die in de slotfase nog werd gewisseld door Julen Lopetegui om een extra verdediger in te brengen – voorlopig over FC Barcelona heen en doen nog volop mee in de Spaanse titeltstrijd. Wel zal het spel dan een stuk beter moeten dan zondagmiddag in Sevilla.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen