Vertrokken El Khayati ziet het nog goedkomen bij ADO Den Haag

1 december 2019, 11:29

Nasser El Khayati denkt dat het dit seizoen nog goed komt met ADO Den Haag. Hoewel de ploeg van Alfons Groenendijk momenteel in de hoek zit waar de klappen vallen en zelfs Alfons Groenendijk twijfelt over zijn positie bij de club, houdt hij vertrouwen in een goede afloop. "Ik denk dat ze het nog rechttrekken."

Dat zei de voormalig spelmaker van ADO Den Haag, die afgelopen zomer vertrok naar Qatar SC bij Goedemorgen Eredivisie. "Het gaat niet goed, dat klopt", bevestigde El Khayati. "Maar ze moeten bij elkaar blijven, de kleedkamer bewaken. Daar is Fons wel heel goed in." Maar dat het niet goed gaat, erkende El Khayti ook.

De ervaring in de spelersgroep van ADO, dat met heel veel dertigplussers speelt, gaat de doorslag geven in de degradatiestrijd. "Ze hebben heel veel spelers die minimaal tweehonderd wedstrijden in de Eredivisie hebben gespeeld. Als ze als team goed staan en het samen willen doen – ze hebben een aantal moeilijke karakters – dan zullen ze minimaal in de Eredivisie blijven", verwacht El Khayati.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen