Topscorer Dessers geniet: "Ik denk niet na, het gaat vanzelf"

1 december 2019, 00:01

Hij heeft moeilijke tijden gekend in de Eredivisie, maar Cyriel Dessers is helemaal los bij Heracles Almelo. De spits die overkwam van FC Utrecht scoorde zaterdag twee keer tegen ADO Den Haag (4-0) en loodste zichzelf daarmee naar de eerste plaats op de topscorerslijst.

De Belg staat op elf treffers en is daarmee topscorer van de competitie. "Dat is een teken dat we goed bezig zijn, zowel Heracles als ikzelf", vertelt hij aan Tubantia. We moeten zo verder gaan." Dat het zo goed gaat met de 24-jarige spits, voelt voor hemzelf heel goed. "Met het zelfvertrouwen zit het wel goed op dit moment. Ik blijf staan en scoor goals. Op dit moment denk ik niet eens na in het strafschopgebied, het gaat vanzelf. Vandaag wist ik ook direct m'n eerste kans erin te prikken, dat voelt goed. Hopelijk houd ik dat nog een paar weken vast."

Dessers heeft nu één goal meer gemaakt dan Donyell Malen (PSV) en Quincy Promes (Ajax). Op de vraag waar hij wil eindigen qua goals, heeft de aanvaller geen panklaar antwoord. "Nee, ik heb geen getal in m'n hoofd. Het gaat goed, hopelijk komen er nog wat doelpunten bij. Welke spits wil dat nou niet?"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen