Koster genoot van Willem II, dat optie Ndayishimiye gaat lichten

30 november 2019, 21:09

Willem II gaat de optie in het huurcontract van Mike Trésor Ndayishimiye lichten. De van NEC gehuurde voetballer maakt een uitstekende indruk in Tilburg en wordt blijvend overgenomen van de Nijmegenaren, zo verklapte trainer Adrie Koster alvast. "Ja, dat lijkt me duidelijk. Een heel erg goede speler."

Dat zei hij tegenover FOX Sports, over de zege op Sparta Rotterdam (4-0) waarin ook Ndayishimiye uitblonk. Maar eigenlijk gold dat voor heel Willem II. "We hebben weinig weggegeven en veel gecreëerd in de eerste helft", zag trainer Koster, die genoot van wat zijn elftal liet zien. "Zeker, dat kun je wel zeggen."

Vorige week speelde Willem II ook heel erg goed, maar toen gaf het de zege nog uit handen in het tweede bedrijf. "Ditmaal hebben we aangegeven dat als je 2-0 voor staat, dat het ditmaal dus niet mag gebeuren", zei de oefenmeester, die al snel zag dat het ditmaal wél goed zou komen. "We hebben de wedstrijd niet uit handen gegeven. De manier waarop we hebben gespeeld was bovendien leuk om naar te kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen