Koeman voor loting: "Als we Portugal krijgen, krijgen we Portugal"

30 november 2019, 18:24

Ronald Koeman is zaterdagavond aandachtig toeschouwer bij de EK-loting die verricht wordt in Boekarest. De keuzeheer van Nederland is benieuwd wie er naast Oekraïne uit de koker zullen rollen.

"Dit is altijd een beetje spannend. Je weet natuurlijk dat Oekraïne in de poule zit, maar de vierde in de poule is nog afwachten", zegt Koeman tegen de NOS. Voorspellen heeft volgens hem weinig zin. "Ik heb geleerd dat ik me niet druk moet maken om de loting. Bij de Nations League wilden we allemaal Duitsland ontlopen, maar we kregen Duitsland. Als we Portugal krijgen, dan krijgen we Portugal. We hebben wat recht te zetten tegen Portugal." Portugal zit in Pot 3 en zou dus uit de koker kunnen rollen.

Koeman staat liever op het veld, maar vindt het prima om af en toe bij een UEFA-evenement te zijn. "Het leuke is dat je ook andere coaches tegenkomt. Voor de rest is het allemaal UEFA, dat is ook wel leuk om te zien. Het is logisch dat je als coach van een ploeg die naar het EK gaat, aanwezig bent bij de loting."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen