Snoei: "Laten zien dat we een grote favoriet voor promotie zijn"

30 november 2019, 11:05

De meeste clubs uit de Eerste Divisie kwamen vrijdag in actie, maar De Graafschap werkt zijn wedstrijd in de zeventiende speelronde zondagmiddag pas af. Tegenstander op De Vijverberg is Go Ahead Eagles, dat sinds eind augustus geen wedstrijd meer verloor. Om het gat naar koploper SC Cambuur te verkleinen naar drie punten, moet de club uit Deventer verslagen worden.

De Graafschap hield de voorbije weken gelijke tred met Cambuur, maar ging maandag verrassend onderuit bij Jong AZ (2-1). "De tweede helft tegen Jong AZ liep uit op een grote teleurstelling. Je hoopt na de 0-1 verder uit te lopen. We baalden enorm, iedereen was een beetje chagrijnig afgelopen week...", aldus Mike Snoei via de clubkanalen.

"Tegelijkertijd betekent het dat we een club zijn die echt wil presteren. Daar hoort ook wel eens een teleurstelling bij. Zondag spelen we een mooi affiche - tegen een concurrent - om te laten zien dat maandag een incident was. De jongens willen allemaal meedoen, ze vinden het een geweldig affiche. Het stadion begint vol te raken. Nu moeten we onze supporters belonen en laten zien dat we een grote favoriet voor promotie zijn", besluit de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen