NAC Breda houdt talent Siereveld (17) uit handen van PSV

30 november 2019, 10:43

NAC Breda heeft Gylermo Siereveld (17) vastgelegd. De verdediger zette vrijdag zijn handtekening onder zijn eerste profcontract, dat loopt tot de zomer van 2020. Dat meldt de Eerste Divisie-club via de officiële kanalen.

Met het vastleggen van Siereveld is NAC erin geslaagd de jonge verdediger uit handen van PSV te houden. Volgens BN De Stem hebben de Eindhovenaren zijn vader, Giovanni Siereveld, meerdere keren benaderd. Siereveld kwam afgelopen zomer over van de Zeeuwse jeugdopleiding van JVOZ en heeft in zijn eerste maanden in Breda veel indruk gemaakt.

De afgelopen periode sloot hij al regelmatig aan bij de training van het eerste elftal. "Gylermo speelt pas sinds dit seizoen bij NAC, maar heeft zich in die periode zeer snel ontwikkeld en veel indruk gemaakt. Hij heeft een groot atletisch vermogen, is sterk in de duels en heeft een goed verdedigend inzicht. We zijn blij dat hij de komende jaren bij ons onder contract staat en zich in die tijd kan gaan ontwikkelen tot een volwaardige speler van NAC", aldus technisch directeur Tom Van Den Abbeele.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen