De Mos adviseert PSV: "Er zal geïnvesteerd moeten worden"

30 november 2019, 09:29

De crisis bij PSV is nog niet voorbij, zo werd donderdag duidelijk. De Eindhovenaren gingen op bezoek bij Sporting Portugal met liefst 4-0 onderuit en kunnen zich niet meer plaatsen voor de knock-outfase van het toernooi. Aad de Mos is van mening dat er in de winterstop wat moet gebeuren bij PSV.

Tot die tijd moeten de Eindhovenaren proberen het vertrouwen terug te winnen. "Het vertrouwen is er niet, wat er wel was met spelers als Angelino, Hirving Lozano en Luuk de Jong", stelt De Mos in De Telegraaf. "Er zit iets onsamenhangends in en ik zie weinig spirit. Sinds de 60e minuut in Utrecht, na die rode kaart van Nick Viergever, is dat erin gekomen. Het lijkt wel of PSV al aan het einde van het seizoen zit. Als een citroen die uitgeknepen is. Dan moet je doorselecteren."

PSV gaf deze zomer veel geld uit voor de komst van onder meer Bruma, Timo Baumgartl en Ritsu Doan, maar zij maken vooralsnog niet het verschil. "Als je dat vergelijkt met Ajax, dan pakken Promes en Martinez vol de schijnwerpers. Schuurs dient zich nu aan. Hoe de linksbackpositie bij PSV bijvoorbeeld is ingevuld is natuurlijk een lachertje."

De Mos denkt te weten wat er moet gebeuren. "Er zal veel geïnvesteerd moeten worden, in de winterstop moet er zeker al iets gedaan worden. De trainer moet daar een sterke hand in hebben. Alleen hij kan aangeven bij de technisch manager wat er moet gebeuren. Ik denk dat dit afgelopen zomer een beetje andersom heeft plaatsgevonden", vervolgt hij. "Er moet heel goed materiaal gehaald worden om weer dichter bij AZ en Ajax te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen