Marseille blijft door wereldgoal beetje in het spoor van PSG

29 november 2019, 22:47

Olympique Marseille blijft goed presteren in de Ligue 1. De ploeg van Kevin Strootman won vrijdagavond wederom, al ging het in eigen huis niet eenvoudig tegen het nietige Brest. In een krankzinnige slotfase trok het wel aan het langste einde (2-1), waardoor Marseille nog enigszins in de buurt blijft van koploper Paris Saint-Germain.

Behalve de topper in Frankrijk, waarin PSG afgetekend met 4-0 won van Marseille, kent de ploeg van Strootman onder de nieuwe coach André Villas-Boas een uitstekend seizoen. Op de nederlaag tegen PSG na werden de laatste vier van de laatste vijf duels gewonnen, waardoor de achterstand na de zege op Brest op de ongenaakbare koploper van Frankrijk slechts vijf punten is – al heeft PSG nog wel een wedstrijd extra te spelen, later dit weekend.

Het vorige tegenvallende seizoen is daarmee definitief vergeten, al ging het vrijdagavond in eigen huis niet eenvoudig met Strootman negentig minuten op het veld. Met meer dan zeventig procent balbezit opende Sarr de score terecht na een goede actie van Dimitri Payet en daar bleef het tot vlak voor het einde bij.

Toen Irvin Cardona vlak voor het einde de gelijkmaker binnenwerkte namens de bezoekers (1-1) leek het een hele vervelende avond te worden, maar nog geen minuut later ontplofte het Orange Vélodrome alsnog. Na een heerlijke individuele actie schoot Nemanja Radonjic vanuit de hoek van het strafschopgebied raak in de verre kruising: 2-1. Zodoende zorgt hij ervoor dat Marseille in elk geval een beetje in het spoor van PSG blijft in de Ligue 1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen