Slot op zijn hoede voor VVV: "Drie punten uit één duel"

29 november 2019, 16:14   Bijgewerkt: 29 november 2019, 16:22

AZ-trainer Arne Slot is op zijn hoede voor VVV-Venlo. De oefenmeester denkt dat trainerswissel goed heeft uitgepakt en onderschat de komende opponent in de Eredivisie dan ook niet. "Eigenlijk moet je stellen dat ze drie punten hebben uit één wedstrijd. Ze zijn opnieuw begonnen."

Dat zei hij op de clubsite van AZ. "Ze hebben een nieuwe start gehad onder een nieuwe trainer (Jay Driessen, red.) en zijn direct heel goed begonnen en wonnen van FC Twente. Daarvoor ging het moeizaam, maar met zo'n start spoel je die slechte reeks al behoorlijk weg. Ze zullen er alles aan doen om het ons moeilijk te maken."

Hatzediakos

Verder ging Slot in op de afwezigheid van Pantelis Hatzediakos, die vrijdag slecht nieuws kreeg over zijn knieblessure. "We hebben een aantal mogelijkheden om het op te vangen en kijken daarin vooral naar de mogelijkheden tegen VVV-Venlo", zei de oefenmeester, die niet concreet in ging op namen en rugnummers voor de rechtercentrale positie.

Lees ook: Drama voor AZ: einde seizoen voor geblesseerde Hatzidiakos

Ron Vlaar wordt het in elk geval niet. "Dat is geen optie", bevestigde Slot, die wel goede vervangers heeft, ondanks dat het veelal geen centrale verdedigers betreffen. "We vinden een manier om het op te lossen, de invallers deden het donderdag ook heel erg goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen