Ziyech twijfelgeval bij Ajax, Labyad niet inzetbaar

29 november 2019, 12:12

Ajax is niet ongeschonden uit het Champions League-duel met Lille (0-2) gekomen. Erik ten Hag vertelt vrijdag dat er een vraagteken achter de naam staat van Hakim Ziyech voor het treffen met FC Twente van aanstaande zondag. Zakaria Labyad is er in elk geval niet bij.

Ziyech liep in Noord-Frankrijk een armblessure op en moet mogelijk het duel met zijn oude club aan zich voorbij laten gaan. "Hakim heeft donderdag niet met de groep getraind, we moeten de komende dagen afwachten", laat Ten Hag via de officiële kanalen weten. Labyad raakte bij een verdedigende actie geblesseerd aan zijn knie. "Zakaria zal in elk geval zondag nog niet inzetbaar zijn. Zijn knie wordt verder onderzocht en zodra er meer bekend is dan zullen we dat melden."

Ajax zette in Lille een volgende stap richting de knock-outfase van de Champions League. Zodoende leven de Amsterdammers met een goed gevoel toe naar de wedstrijd in Enschede. "We weten wat ons daar te doen staat. Ik zeg altijd '24 uur genieten en dan weer verder naar volgende tegenstander'", vervolgt Ten Hag.

Winnen in de Grolsch Veste wordt niet eenvoudig, voorspelt de trainer. "We weten dat het bij Twente lastig is, maar we móeten winnen. Het stadion staat bekend om de entourage en goeie ambiance. Het is aan ons om goed voorbereid te zijn om de strijd daar aan te gaan. Dat het een gevecht wordt, dat is zeker."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen