Advocaat zag beste eerste helft van Feyenoord onder zijn leiding

28 november 2019, 22:00

Dick Advocaat is zeer tevreden over het spel van Feyenoord tegen Rangers. De oefenmeester vindt het daarom teleurstellend dat zijn ploeg niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel tegen de Schotten, waardoor het overwintering in de Europa League niet meer in eigen hand heeft.

Via Jens Toornstra kwam Feyenoord na iets meer dan een half uur op voorsprong. Een bekroning voor het goede spel, volgens Advocaat. Door twee snelle goals na de pauze van Alfredo Morelos moest Feyenoord echter nog knokken voor een punt, dat er uiteindelijk kwam. "Er had meer ingezeten dan 2-2 op de manier waarop we gespeeld hebben. We hadden moeten winnen gezien het spelbeeld", zegt Advocaat na afloop tegen FOX Sports.

Lees ook: Berghuis niet te genieten: "Ik ben hier gewoon ziek van"

De onlangs aangestelde coach prijst vooral het druk zetten door zijn ploeg. "We hebben het goed gedaan. Dat begint met het afjagen voorin en dat werd overgenomen door het middenveld. Zo kan je het iedere tegenstander heel moeilijk maken. Maar je moet jezelf belonen en dat hebben wij niet gedaan. Zij hebben twee kansen en dat zijn twee goals", doelt Advocaat op de effectiviteit van Rangers. "Wij hebben er alles aan gedaan, maar meer zat er niet in. Nu moeten we het maar in Porto doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen