Van Bommel kiest Hendrix en Bruma boven Thomas en Doan

28 november 2019, 19:30

Mark van Bommel heeft weinig veranderingen doorgevoerd in zijn opstelling tegen Sporting Portugal voor het belangrijke duel in de Europa League donderdagavond. Ten opzichte van het treffen met sc Heerenveen afgelopen weekend heeft alleen Jorrit Hendrix de plaats overgenomen van Ryan Thomas en krijgt Bruma tegen zijn oude club de voorkeur boven Ritsu Doan.

Uiteraard zijn ook de herstelde Donyell Malen – hij speelde tegen sc Heerenveen al het hele duel mee – en Steven Bergwijn van de partij bij de Eindhovenaren, die in het heenduel tegen Sporting Portugal nog met 3-2 wonnen en toen vrijwel met dezelfde elf namen speelden. Alleen Jeroen Zoet en Olivier Boscagli stonden destijds aan de aftrap.

Opmerkelijk is dat Doan niet op de bank zit bij PSV, bij wie Ibrahim Afellay niet eens meereisde naar Portugal. Zoet, Daniel Schwaab, Erick Gutiére, Cody Gakpo, Konstantinos Mitroglou en Gaston Pereiro krijgen de voorkeur boven de Japanner, van wie het onduidelijk is of hij met een blessure kampt of iets dergelijks. Boscagli en Robbin Ruiter hebben de wedstrijdselectie ook niet gehaald.

Lees ook: De scenario's voor PSV om de knock-outfase te halen

Opstelling PSV: Unnerstall; Dumfries, Viergever, Baumgartl, Sadilek; Rosario, Hendrix, Ihattaren; Bergwijn, Malen en Bruma

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen