AZ start met verwachte namen tegen Partizan Belgrado

28 november 2019, 18:23

De opstelling van AZ voor het cruciale Europa League-duel met Partizan Belgrado kent geen verrassingen. Trainer Arne Slot kiest in de vijfde groepswedstrijd voor de verwachte elf namen. Wint de club uit Alkmaar in Den Haag of speelt het gelijk, dan is overwintering een feit.

Zoals gebruikelijk verdedigt Marco Bizot het doel bij AZ, terwijl Jonas Svensson, Pantelis Hatzidiakos, Stijn Wuytens en Owen Wijndal de achterste linie vormen. Op het middenveld staan Fredrik Midtsjø, Dani de Wit en aanvoerder Teun Koopmeiners, de aanval bestaat uit Calvin Stengs, Myron Boadu en Oussama Idrissi.

Al bijna het hele seizoen kan Slot over een vrij fitte selectie beschikken. Van de vaste waarden is alleen Ron Vlaar er nog niet bij tegen Partizan. Hij kwam door een blessure sinds eind oktober niet in actie. Thomas Ouwejan en Joris Kramer, twijfelgevallen voor het duel met Partizan, zijn fit en nemen plaats op de bank. Bij de gasten begint verdediger Strahinja Pavlovic - hij zou in de belangstelling staan van PSV en Ajax - in de basis. 

Opstelling AZ: Bizot; Svensson, Hatzidiakos, Wuytens, Wijndal, Midtsjø, De Wit, Koopmeiners; Stengs, Boadu, Idrissi.

Opstelling Partizan Belgrado: Stojkovic; Miletic, Pavlovic, Ostojic, Urosevic; Tosic, Zdjelar, Natcho, Asano; Udiq, Soumah

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen