Feyenoord met debuterende Marsman tegen Rangers

28 november 2019, 17:56   Bijgewerkt: 28 november 2019, 18:46

Dick Advocaat heeft flink moeten puzzelen om een opstelling te formeren voor het Europa League-treffen met Rangers. Feyenoord begint met Nick Marsman als vervanger van de geblesseerde Kenneth Vermeer tegen de Schotse tegenstander. Daarnaast zijn Rick Karsdorp, Ridgeciano Haps en Nicolai Jørgensen afwezig door blessureleed.

Feyenoord treedt dus met een gehavend elftal aan tegen Rangers, dat samen met Young Boys aan kop gaat in Groep G. Onder de lat neemt Marsman plaats omdat zowel Vermeer als Justin Bijlow niet inzetbaar zijn. Op de plek van Karsdorp staat Lutsharel Geertruida, terwijl Tyrell Malacia op de linksbackpositie Haps vervangt. Voorin maken Steven Berghuis, Luis Sinisterra en Sam Larsson de dienst uit.

Feyenoord moet donderdagavond eigenlijk winnen om uitzicht te behouden op overwintering in de Europa League. De Rotterdammers veroverden tot nu toe maar vier punten. Toen Feyenoord het twee maanden geleden op Ibrox opnam tegen Rangers, werd er met 1-0 verloren.

Opstelling Feyenoord: Marsman; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Toornstra, Kökcü, Fer; Berghuis, Sinistrra, Larsson

Opstelling Rangers: McGregor; Tavernier, Goldson, Helander, Barisic; Jack, Davis, Kamara; Ojo, Morelos, Kent

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen