Rijkaard ziet dat Ajax lijn doortrekt: "Ik vind het een rijkdom"

28 november 2019, 15:22

Dat Ajax net als vorig seizoen bezig is aan een sterke voetbaljaargang in Europa, verdient volgens Frank Rijkaard complimenten. De voormalig international won met Ajax in 1995 de Champions League en ziet dat Ajax wederom een grootmacht is in het continent.

Dat Ajax internationaal weer naam maakt, doet Rijkaard goed. "We hebben ook andere jaren gekend", zegt de oud-speler tegen AT5. "Ik vind het wel een rijkdom. Ze meten zich met de beste teams van Europa en dat doen ze geweldig tot nu toe. Verleden jaar hebben we al genoten en dat gaat dit jaar gewoon door. Dus complimenten."

Rijkaard was in 1995 een belangrijk onderdeel van de Ajax-ploeg die de Champions League won. Beide teams naast elkaar leggen, wil hij niet. "Ik vind het altijd moeilijk om verschillende tijdperken met elkaar te vergelijken. Ik geniet gewoon van dit Ajax en dat is voor mij het belangrijkst."

Ondanks dat Ajax bovenaan staat in de Champions League-groep, moet de ploeg zich niet rijk rekenen. "We zijn nu allemaal heel blij met de wedstrijd van gisteren, maar als je naar de stand kijkt, is alles nog mogelijk. Dus ik vind dat we heel bescheiden moeten blijven en keihard moeten werken voor die laatste wedstrijd om een goed resultaat te halen. Je mag wel ergens van dromen en dat doet Ajax ook, maar je moet wel realistisch blijven en weten dat je toch steeds tegen een tegenstander speelt die niet voor niets aan de Champions League deelneemt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen