Van de Beek geeft Schuurs compliment: "Heel goed gedaan"

28 november 2019, 10:38

Donny van de Beek was benieuwd hoe het centrale koppel bestaande uit Lisandro Martínez en Perr Schuurs zich staande zou houden tegen Lille (0-2) en kwam tot de conclusies dat de spelers het goed hebben gedaan. De middenvelder is positief over het defensieve duo.

Door de schorsingen van Joël Veltman en Daley Blind stonden Martínez en Schuurs achterin. "Ik denk dat ze het heel goed gedaan hebben", zegt Van de Beek tegen De Telegraaf. "Martínez heeft al veel gespeeld dit seizoen. Hij heeft rust aan de bal en is goed in de duels. Als ik een compliment kan geven, moet ik naar Perr gaan. Hij heeft het heel goed gedaan en op de training heeft hij al laten zien dat hij heel erg gegroeid is. Als je ziet hoe hij vandaag speelt met heel veel zelfvertrouwen in de kwaliteit verdient dat een groot compliment."

Ajax deed door de overwinning goede zaken, maar raakte Hakim Ziyech en Zakaria Labyad kwijt met blessures. Het is afwachten hoe ernstig die zijn. "Ik weet niet precies wat er gebeurde, maar laten we hopen dat het meevalt en dat Ziyech erbij kan zijn komende zondag. Labyad? Dat is nog even een vraag. Als iemand knie zegt, ben je angstig."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen