Fer over Feyenoord: "Vertel elkaar gewoon de waarheid"

28 november 2019, 08:39

Leroy Fer vindt dat de spelers van Feyenoord kritischer op elkaar mogen worden. De middenvelder denkt dat het zou schelen als aanwijzingen van teamgenoten onderling sneller worden opgepakt. "We blijven vaak ergens in hangen."

Dat stelt hij tegenover de Volkskrant. "Er is te veel euforie na een overwinning en te veel verdriet na een nederlaag", stelt Fer. "Je moet gewoon meteen aan de volgende wedstrijd denken." Daarin geeft Dick Advocaat ook een stuk duidelijkheid mee aan de Feyenoorders. "Ik snap dat ze hem de kleine generaal noemen", aldus Fer.

"Hij zegt gewoon: 'Jij bent geen aanvoerder meer. Jij bent de nieuwe aanvoerder, maar dan verwacht ik wel wat van je.' Pats, pats, pats. Ik heb heel goed samengewerkt met Stam. Maar de nieuwe trainer kwam binnen en drukte meteen zijn stempel. Het is allemaal superduidelijk", zei Fer, die hoopt nog meer invloed te krijgen op het veld.

"Ik werk keihard met de fysieke trainers om nog sterker te worden. Ik wil weer ouderwets overal bovenop zitten. Dat is mijn spel." Ook verbaal draagt Fer zijn steentje bij. "Ik dacht dat ik al veel zei in het veld. De trainer zei: 'Nee, nee, méér doen.' Met de hele groep erbij. Dat vind ik goed. Vertel elkaar gewoon de waarheid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen