Ziyech's blessure licht, Ajacied vereerd door veldbestormer

28 november 2019, 07:45   Bijgewerkt: 28 november 2019, 08:26

In het Ajax-kamp verwacht men dat de blessure van Hakim Ziyech enigszins meevalt. De Marokkaans international moest zichtegen OSC Lille vlak voor tijd laten wisselen met een op het oog een mogelijke breuk in de pols. Trainer Erik ten Hag liet na het Champions League-duel blijken dat de blessure enigszins mee lijkt te vallen.

Dat zei de coach tegenover De Telegraaf over de armblessure van Ziyech. "Zoals het er nu uitziet, valt het mee. Maar dat weten we nog niet zeker", zei hij. Voor Zakaria Labyad – hij viel uit met een knieblessure – zijn de prognoses een stuk minder positief. Voor hem kan het weleens einde seizoen zijn, zo vreest men in Amsterdam.

Lees ookZiyech weer beslissend: "Dit podium haalt beste in mij naar boven"

Ziyech over veldbestormer

Verder werd Ziyech nog gevraagd naar de veldbestormer, die naar hem toe kwam rennen en die een flinke knuffel kreeg van de Ajacied. "Ik zie dat soort momenten ook weleens op tv en dan gaat het er soms hard aan toe", aldus Ziyech, die het daarom op een andere manier wilde aanpakken. "Ik zei dat hij na de wedstrijd sowieso mijn shirt zou krijgen. Hij was er niet toen ik hem opzocht en dus heb ik het, shirt maar aan zijn vader gegeven. Ik voel me wel vereerd, want dit gebeurt niet zo één, twee, drie."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen