Gouden duo Promes-Ziyech slaat weer toe: "Ben hem dankbaar"

27 november 2019, 23:52   Bijgewerkt: 28 november 2019, 00:03

Ajax zette woensdagavond een grote stap richting overwintering in de Champions League door in Frankrijk met 0-2 te winnen van Lille. Quincy Promes had met een goal zijn aandeel in de overwinning en schroefde hiermee zijn doelpuntentotaal alweer op naar veertien. De aanvaller was na afloop vooral blij met het resultaat en wat minder over het vertoonde spel. "We waren slordig, maar winst is belangrijkste", zei hij.

Promes maakte in de tweede helft de beslissende 0-2. Het is inmiddels een beproeft recept bij de Amsterdammers. Ziyech trekt vanaf rechts naar binnen, Promes maakt de loopactie en tikt een puntgave voorzet bij de tweede paal binnen. "Ik ben hem erg dankbaar en het is bijzonder dat mijn laatste vijf goals op assist van hem kwamen", sprak hij tegenover Veronica.

Over de wedstrijd was Promes over het algemeen minder tevreden, al maakt het resultaat voor hem veel goed. "We speelden niet op ons best vandaag. We begonnen misschien goed, maar daarna waren we slordig en kregen zij kansen", zei hij. "Ik had het gevoel dat we heel veel heen en weer aan het rennen waren. In de tweede helft kwamen we wel beter uit de kleedkamer. Uiteindelijk maken we dan de 0-2 en is het klaar. We wilden gewoon winnen en dat is gelukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen