Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Gerrard spreekt met respect en bewondering over Advocaat

Gerrard spreekt met respect en bewondering over Advocaat

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 november 2019 – Steven Gerrard heeft zich in aanloop naar het Europa League-treffen tussen Feyenoord en Rangers lovend uitgelaten over Dick Advocaat. De 72-jarige trainer, sinds kort aan het roer in Rotterdam, werkte in het verleden voor de Schotse club. "Dick is iemand die ik enorm bewonder", zegt Gerrard tegen FOX Sports.

"Hij heeft veel ervaring vergeleken met mezelf. Hij is al jarenlang een succesvolle coach. Als ik al een kleine portie van zijn succes kan krijgen, zou ik erg blij zijn", vervolgt de coach van Rangers. "We hebben groot respect voor de coach en de tegenstander. Maar we vrezen niemand. We zullen de beste kant van Rangers moeten laten zien."

Feyenoord moet donderdag winnen van Rangers om uitzicht te behouden op overwintering in de Europa League. De Schotten veroverden net als Young Boys zeven punten en gaan aan kop in Groep G.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd