Feyenoord gaat voor laatste strohalm: "Iedereen is hongerig"

27 november 2019, 17:10

Feyenoord moet donderdag winnen van Rangers om uitzicht te behouden op overwintering in de Europa League. In Schotland speelden de Rotterdammers twee maanden geleden ver ondermaats en werden zij met een 1-0 nederlaag huiswaarts gestuurd. Eric Botteghin weet dat het in De Kuip beter moet.

Door een doelpunt van Sheyi Ojo verloor Feyenoord in september op Ibrox. "We hebben de beelden geanalyseerd; morgen moet het anders. We hebben een plan en moeten dat goed uitvoeren", aldus Botteghin woensdag op de persconferentie. "Zoals bij elke Europese wedstrijd voelen we de druk. We willen laten zien wat we kunnen. Deze wedstrijd is extra speciaal, omdat je een soort van finale speelt."

Lees ook: Advocaat mist opnieuw veel spelers

Toen Feyenoord verloor in Schotland, stond Jaap Stam nog aan het roer. Sinds kort is Dick Advocaat de trainer van de Rotterdammers. "Zijn ideeën en filosofie zijn duidelijk. Als we meer wedstrijden winnen, krijgen we meer vertrouwen en gaan we beter presteren. We hebben een lastige periode gehad, maar de laatste weken gaat het een stuk beter. Maar we moeten nog steeds veel dingen beter doen."

Feyenoord veroverde tot nu toe vier punten in de Europa League en zal in de laatste twee wedstrijden de nodige punten moeten pakken om te overwinteren. "Iedereen is hongerig en wil iets laten zien. We hebben een nieuwe coach en ook nieuwe ideeën ten opzichte van het heenduel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen