Eintracht Frankfurt mist Dost in belangrijk duel met Arsenal

27 november 2019, 13:06

Eintracht Frankfurt moet het donderdagavond in de Europa League doen zonder aanvaller Bas Dost. De Nederlandse spits kampt met een spierblessure en haakt af voor het treffen met Arsenal. Ook Sebastian Rode is er niet bij.

Dat liet coach Adi Hütter weten: het duo zit niet bij de selectie. Dost stond afgelopen weekend tegen VfL Wolfsburg nog in de basis bij Eintracht Frankfurt, dat een veel moeizamer seizoen kent dan het vorige. Mede daarom is het in Groep F nog verre van zeker van de volgende ronde en is het ontbreken van Dost een extra domper, omdat een resultaat tegen Arsenal nodig lijkt om de volgende ronde te behalen. 

Arsenal staat met tien minuten aan kop, gevolgd door Standard Luik en Eintracht Frankfurt beide met zes punten en een gelijk onderling resultaat. Vitoria Guimaraes heeft slechts één punt verzameld en lijkt alleen in theorie nog door te kunnen naar de volgende ronde. Frederik Rönnow, de eerste keeper van Eintracht, is er in tegenstelling tot afgelopen weekend in de Bundesliga er wél weer bij tegen Arsenal.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen