Heraclied Bakboord maanden out met zware knieblessure

27 november 2019, 10:52

Navajo Bakboord heeft een zware knieblessure opgelopen en ligt vermoedelijk de rest van dit seizoen uit de roulatie. De rechtsachter van Heracles Almelo liep de kwetsuur op bij Oranje Onder 20 en heeft inmiddels de ernst van de blessure gehoord. "Op de MRI die we maakten zag het er al iets erger uit. Vervolgens ben ik naar een kniespecialist geweest en daar bleek dat de voorste kruisband had afgescheurd."

Dat vertelt hij op de clubsite van Heracles Almelo over zijn ernstige kwetsuur. "De knie is nu nog niet goed genoeg om meteen te opereren. Ik moet spiermassa opbouwen en als alles goed gaat word ik over twee weken geopereerd", aldus Bakboord, die dit seizoen een vaste basisplaats had bij Heracles Almelo en tien Eredivisie-duels speelde, waarin hij één assist gaf.

"Dit komt hard aan, deze blessure is een nachtmerrie voor een voetballer. Het is zwaar, maar ik heb op de club en thuis de juiste mensen om me heen. Ik ga keihard aan mijn herstel werken." Bakboord kwam afgelopen zomer over van Ajax, waar hij sinds 2007 in de jeugdopleiding speelde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen