Aanvoerder Afellay niet mee met PSV naar Lissabon

27 november 2019, 10:14

PSV reist woensdag zonder aanvoerder Ibrahim Afellay af naar Sporting Portugal. De captain zit niet bij de selectie van Mark van Bommel die naar Lissabon reist en dat geldt ook voor backs Jordan Teze en Toni Lato: zij ontbreken eveneens.

Wat de reden is van de afwezigheid van Afellay – die volgens Van Bommel afgelopen weekend nog helemaal fit en inzetbaar was en in een oefenwedstrijd eerder negentig minuten maakte – is onduidelijk. Lato komt vanwege een gebrek aan speelritme niet voor in de plannen van de coach, waardoor zijn uitzicht nihil is Eindhoven en een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/359714/osasuna-kan-uitkomst-bieden-voor-psv-wissel-lato/,_blank,vertrek] nabij lijkt. Teze is de stand-in achter Dumfries als rechtsachter, maar zal tegen Sporting Portugal niet op de bank zitten. 

Volledige PSV-selectie: Zoet, Ruiter, Unnerstall, Viergever, Dumfries, Mitroglou, Bruma, Doan, Bergwijn, Malen, Hendrix, Rosario, Guti, Boscagli, Baumgartl, Schwaab, Gakpo, Sadilek, Ihattaren, Pereiro, Thomas

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen