Atalanta mag nog hopen, City gelijk tegen Shakhtar

26 november 2019, 23:11

Hoewel Atalanta Bergamo na vijf speelronden laatste staat in Groep C, mag het nog hopen op Champions League-overwintering. De Italianen boekten dinsdag een cruciale 2-0 zege op Dinamo Zagreb en brachten daarmee de spanning in de groep terug.

Atalanta - Dinamo Zagreb 2-0

Atalanta boekte dinsdag de eerste zege van dit Champions League-seizoen en die kwam op het perfecte moment. De ploeg legde in San Siro een goede pot op de mat en kwam met Marten de Roon en Hans Hateboer na een halfuur op voorsprong. Hateboer was al snel dicht bij een goal, maar zag zijn inzet van de lijn gehaald worden. Kort daarna was het wel raak toen Luis Muriel ijskoud een penalty verzilverde. Kort na rust stelde Atalanta de zege veilig door een doelpunt van Alejandro Gomez. De Argentijn passeerde zijn tegenstander en schoot hard raak in de verre hoek. Atalanta komt door de winst op vier punten en speelt in de laatste speelronde tegen Shakhtar Donetsk. Die ploeg staat derde met een punt meer.

Manchester City - Shakhtar Donetsk 1-1

Dat punt behaalden de Oekraïners dinsdag op bezoek bij Manchester City. In de eerste helft hielp de ploeg een enorme kans om zeep na geschutter van keeper Ederson die helemaal mis tastte, maar sloeg in de tweede helft alsnog een slag. Ilkay Gündogan zette de thuisploeg nog wel op voorsprong, maar echt imponeren deed Manchester City niet. Dat kwam de ploeg van Pep Guardiola na zeventig minuten duur te staan toen invaller Manor Solomon namens Shakhtar na een snelle counter de gelijkmaker aantekende. Voor City is de remise geen ramp, aangezien het al zeker was van groepswinst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen