Parel Dybala helpt Juve tegen Atlético aan groepswinst

26 november 2019, 22:56   Bijgewerkt: 26 november 2019, 23:11

Het is Juventus gelukt om groepswinst veilig te stellen in de vijfde speelronde van de Champions League. De landskampioen van Italië was al zeker van overwintering en heeft dinsdag ook de eerste plaats veiliggesteld. Dat deed het door thuis met 1-0 te winnen Atlético Madrid.

Juventus heeft dit seizoen onder Maurizio Sarri patent op kleine uitslagen. Ook dinsdag deed de topclub het weer zuinig tegen Atlético Madrid, dat in tegenstelling tot Juventus nog wel ergens voor speelde. Paulo Dybala kreeg voorin de voorkeur boven Gonzalo Higuain en maakt dat waar. De aanvaller tekende op slag van rust voor de enige treffer van de wedstrijd door een vrije trap vanuit een onmogelijke hoek achter Jan Oblak te pegelen. In de tweede helft raakte de thuisploeg via Federico Bernadeschi ook nog de paal.

Bij Juventus stond Matthijs de Ligt in de basis, nadat hij weer fit genoeg bleek na een schouderblessure. De Nederlander speelde wederom prima en was in de slotfase belangrijk voor een schot van Angel Correa op prachtige wijze te blokken. Correa kreeg die kans op aangeven van Joao Felix, die de gelederen na de pauze kwam versterken. Ook Alvaro Morata kreeg in de slotfase een enorme kans, maar kreeg zijn voet niet tegen de bal na een scherpe voorzet.

Door de winst is Juventus zeker van groepswinst, terwijl Atlético nog moet strijden voor de volgende ronde. Het heeft met nog één speelronde te gaan een punt meer dan Bayer Leverkusen, dat in de laatste wedstrijd echter wel tegen Juventus speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen