Lille wil tegen Ajax profiteren van absentie defensief duo

26 november 2019, 22:22

Lille hoopt woensdag de eerste Champions League-zege van dit seizoen te boeken. De Fransen moeten daarvoor zien af te rekenen met Ajax, dat eerder dit voetbaljaar nog met 3-0 te sterk was voor Lille. Trainer Christophe Galtier hoopt dat zijn ploeg kan profiteren van de afwezigheid van de geschorsten Daley Blind en Joël Veltman.

Dat zei de coach dinsdag op zijn perspraatje. "Het zijn goede spelers en dat kan een probleem zijn voor Ajax. Hopelijk kunnen we ze onder druk zetten en er gebruik van maken", sprak de oefenmeester. "Aan de andere kant heeft Ajax een topselectie en hebben ze goede spelers achter de hand."

Lille heeft slechts één punt en is daardoor al uitgeschakeld in het miljardenbal. Toch wil het nog schitteren. "We zijn al uitgeschakeld in de Champions League, maar het is de meest prestigieuze competitie die er is en dus moeten we alles geven. Het voordeel is dat we geen druk hebben. We spelen tegen een sterke ploeg. Dat hebben we gezien in Amsterdam, al kregen wij daar ook veel kansen."

Lees ook: Gunstig voor Ajax: Lille mist twee centrumverdedigers

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen