'Geloof in Slutsky kwijt; clubeigenaar Oyf beslist over lot trainer'

26 november 2019, 08:37   Bijgewerkt: 4 december 2019, 21:39

De dagen van Leonid Slutsky als trainer van Vitesse zijn mogelijk geteld. Volgens De Gelderlander is er eigenlijk niemand op de werkvloer die nog gelooft in de Russische oefenmeester. Zijn lot ligt in handen van één man: clubeigenaar Valeri Oyf.

Er is genoeg aanleiding om Slutsky de laan uit te sturen. 'Vier nederlagen op rij, een al maandenlang failliet verklaarde voetbalstijl, onrust bij de achterban, een schrijnend gebrek aan beleving in de spelersgroep en een naargeestige, van cynisme overlopende sfeer op het thuiscomplex Papendal geven de eigenaar alle signalen voor een breuk', somt het dagblad op. Vitesse ging afgelopen weekend nog onderuit bij promovendus Sparta Rotterdam (2-0).

Oyf haalde Slutsky in 2018 naar Arnhem. De twee hebben dagelijks contact en samen regelen zij de transferzaken. Wordt de trainer ontslagen, dan zou dat gezichtsverlies voor de Russen bij Vitesse zijn. De directie van Vitesse wil op dit moment niet kwijt over de situatie. "We willen de zaken intern bespreken", laat een woordvoerster weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen