Zlatan verrast met hint naar terugkeer naar Zweden

26 november 2019, 08:11   Bijgewerkt: 26 november 2019, 10:14

Keert Zlatan Ibrahimovic na ruim achttien jaar terug naar Zweden? Daar lijkt de 38-jarige spits wel naar te hinten. Op Instagram plaatst hij dinsdagochtend een video met een shirt van Hammarby IF, waar op de achterkant zijn naam verschijnt. Een officiële bevestiging ontbreekt vooralsnog.

Ibrahimovic maakte onlangs zijn vertrek bij LA Galaxy wereldkundig. Sindsdien wordt de Zweed met verscheidene clubs in verband gebracht. Onder meer een aantal Italiaanse clubs, waaronder AC Milan, Napoli en Bologna zouden azen op de handtekening van de flamboyante spits. Ibrahimovic werd ook gelinkt aan Tottenham Hotspur, maar José Mourinho zette maandag een streep door zijn komst.

Of Ibrahimovic daadwerkelijk terugkeert naar Zweden, moet nog blijken. Mogelijk is zijn aankondiging slechts een reclamestunt. Eind oktober hintte hij op social media dat hij zou terugkeren naar La Liga, waar hij eerder uitkwam voor FC Barcelona. "Hola España! Guess what? I'm coming back!", stuurde hij de wereld in, wat achteraf slechts een publiciteitsstunt bleek te zijn.

Ibrahimovic begon zijn loopbaan in Zweden bij Malmö FF en ging vervolgens aan de slag bij Ajax, waar hij zich in beeld speelde bij de Europese top. In de jaren die volgden, kwam hij uit voor Juventus, Inter, Barça, AC Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United en LA Galaxy

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen