Gebrek aan effectiviteit Leverkusen baart Bosz geen zorgen

25 november 2019, 19:49

Bayer Leverkusen speelt dinsdagavond een cruciale wedstrijd met het oog op Europese overwintering. De ploeg van trainer Peter Bosz gaat in de vijfde speelronde van de groepsfase van de Champions League op bezoek bij Lokomotiv Moskou, dat tot dusver ook drie punten veroverde. Leverkusen moet eigenlijk winnen in de Russische hoofdstad, daar een gelijkspel de Duitse formatie niet van de laatste plaats helpt.

Op basis van onderling resultaat - Lokomotiv won in september met 1-2 in Leverkusen - staat de Russische club derde in Groep D. De ploeg van Bosz zal in Moskou minimaal één doelpunt moeten maken, maar de voorbije tijd heeft Leverkusen moeite met scoren. Zo ook afgelopen weekend, toen Die Werkself ondanks een legio kansen slechts één keer scoorden tegen SC Freiburg (1-1).

?Zorgen maakt Bosz zich echter niet. "Ik zou me als coach zorgen maken als we geen kansen creëren. We doen veel goed. Misschien krijgen we morgen maar twee kansen en gaan die er beide in. Op een gegeven moment zal het beter gaan. Hopelijk morgen", aldus de Nederlandse trainer maandag tijdens de persconferentie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen