Schuurs in aanloop naar Lille: "Belangrijkste moment van carrière"

25 november 2019, 15:53

Door de rode kaarten van Ajacieden Daley Blind en Joël Veltman in de laatste Champions League-wedstrijd tegen Chelsea is de kans vrij groot dat Perr Schuurs woensdagavond in het hart van de defensie staat. De Limburgse verdediger viel in de wedstrijd in Londen al in om de rode kaarten op te vangen en speelde ook afgelopen weekend tegen Heracles Almelo de hele wedstrijd mee. "Het wordt het belangrijkste moment in mijn carrière", sprak hij.

Daags na de gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo maakt Schuurs (op archiefbeeld) zich op voor zijn eerste basisplaats in de Champions League-groepsfase. De verdediger kwam al wel in actie in het kwalificatietoernooi en viel op Stamford Bridge in na de twee rode kaarten aan Amsterdamse kant. De wedstrijd tegen Lille is voor Ajax een belangrijke pot in de strijd om de eerste twee plekken van de poule. Schuurs is naar eigen zeggen klaar voor de confrontatie.

"Ik train hard en nu komen er kansen waar ik al langer op wacht: op een serie wedstrijden waarin ik me kan laten gelden", zei hij in Het Parool. "Als dat lukt in de Champions League is er een kans dat de trainer me laat staan. Aan het begin van het seizoen was ik basisspeler. Het ging tussen Joël Veltman en mij. Het ging goed, maar niet goed genoeg, anders had de trainer me wel laten staan."

Na afloop van de wedstrijd tegen Heracles (4-1 winst, red) sprak trainer Ten Hag al zijn vertrouwen uit naar Schuurs. "Perr heeft in deze wedstrijd veel dingen goed gedaan. Natuurlijk is de Champions League van een hoger niveau en wordt er nóg meer van de spelers gevraagd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen