Koopmeiners niet jaloers op Oranje-oproep van Stengs en Boadu

2 december 2019, 13:44

Teun Koopmeiners zag ploeggenoten Myron Boadu en Calvin Stengs recentelijk debuteren in het Nederlands elftal. Hoewel de aanvoerder van AZ zelf ook uitblinkt, kreeg hij nog geen uitnodiging van bondscoach Ronald Koeman. Toch zijn er geen gevoelens van jaloezie bij de middenvelder. "Nee, ik heb er enorm van genoten, zeker als je hoort dat ze ook nog scoren en assists geven."

Dat zei hij tegenover dagblad Trouw. "De verhalen waarmee ze bij AZ terugkwamen prikkelden juist enorm", verzekert Koopmeiners, die zelf ook hoopt in beeld te blijven bij Oranje. "Natuurlijk hoop ik dat ik in maart of erna een uitnodiging krijg. Het is altijd je droom om in het Nederlands elftal te spelen. Ik denk dat ik dit niveau in ieder geval tot maart moet vasthouden om een kans te maken."

Met een volgende stap is Koopmeiners, die zijn contract recent verlengde, veel minder bezig. "Ik focus me nu volledig op dit seizoen, maar natuurlijk heb ik de ambitie om een stap te maken. Ik heb nog geen idee welke stap dat wordt. Tijdens de contractonderhandelingen is zeker over bepaalde afspraken gesproken. Welke? Daar doe ik geen uitspraken over."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen