Kane sprak uren met ontslagen Pochettino: "Was een shock"

25 november 2019, 11:03   Bijgewerkt: 25 november 2019, 12:22

Harry Kane sprak urenlang met Mauricio Pochettino nadat bekend werd dat hij was ontslagen bij Tottenham Hotspur. De aanvoerder van Spurs werkte de afgelopen vijf jaar samen met de Argentijnse manager en bouwde een bijzondere relatie op met hem. Toch kijkt hij niet te veel meer achteruit en wil hij onder José Mourinho prijzen winnen met zijn elftal. "Hij heeft overal prijzen gewonnen en dat wil ik ook", zei hij.

Dinsdagavond werd bekend dat Spurs afscheid nam van Pochettino. De teleurstellende resultaten in de competitie en de Champions League was voor het bestuur genoeg reden om de Argentijn te ontslaan. De plek in de finale van de Champions League en de vierde plek in de Premier League bezorgde Pochettino niet genoeg krediet, waarna Mourinho het stokje afgelopen week overnam. "Het was een shock voor iedereen in het team", zei Kane in The Telegraph. "Ik wilde hem nog zien en heb uren met hem gesproken. Het was goed om hem nog te zien voor de nieuwe manager aankwam."

Pochettino kwam in 2014 naar Noord-Londen en Kane groeide onder hem uit tot een absolute topspeler. Het enige wat ontbreekt zijn de prijzen en die hoopt de Engelsman wel te winnen met Mourinho "Ineens verandert alles. De spelers hadden het niet verwacht, maar je moet eigenlijk vrij snel weer door. We hebben nu ook manager van wereldklasse. Hij heeft overal prijzen gewonnen. Ik heb in het verleden al gezegd dat ik ook prijzen wil winnen, dat wil ik hier doen. Iemand met een reputatie als Mourinho geeft je vertrouwen om dat te bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen