Heerenveen verliest bij PSV: "Je ruikt dat er iets te halen valt"

24 november 2019, 22:11

sc Heerenveen beleefde een moeilijke middag in Eindhoven. In de eerste helft tegen PSV had de ploeg van Johnny Jansen weinig te melden en stond het met 2-0 achter, maar na de pauze zag het er een stuk beter uit en kwam de ploeg terug tot 2-1. Jansen is tevreden over de tweede helft.

Dat keeper Lars Unnerstall van PSV geel kreeg voor tijdrekken, zegt veel volgens Jansen. "Wel bijzonder, dat ze dat doen, tegen Heerenveen", vertelt hij aan Omrop Fryslan. "Ik ben blij dat we ze zo onder druk konden zetten. Je ruikt dan dat er iets te halen valt en je weet dat je dan ruimtes weg gaat geven, maar doordat er veel druk op de bal was, en veel strijd, konden we vooruit blijven spelen."

Aanvoerder Hicham Faik vond dat Heerenveen het in de tweede helft goed deed. "De eerste helft hebben we ze twee doelpunten gegeven. En dat is wel heel jammer. In de tweede helft hebben we ons hersteld. Dat was ook de afspraak, dat hebben we afgesproken in de rust. PSV was nergens, in de tweede helft", is zijn mening.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen