Slutsky verliest voor vierde keer op rij: "Nog nooit meegemaakt"

24 november 2019, 21:16

Na een goede start is Vitesse de draad volledig kwijt in de Eredivisie. De Arnhemmers verloren zondag voor de vierde keer op rij en deden dat bij Sparta (2-0). Trainer Leonid Slutsky probeert zijn hoofd koel te houden.

"Ook ik heb dit in mijn carriere nog niet meegemaakt", doelt hij op de slechte reeks van Vitesse tegen Omroep Gelderland. "Het is zeer pijnlijk, maar het werkt even niet. Oke, we blijven doorgaan met hard werken. Iedere wedstrijd is weer anders, maar het scenario was hetzelfde. We krijgen veel kansen, moeten op jacht naar de gelijkmaker maar krijgen uiteindelijk een tweede goal tegen."

Het is echter niet zo dat Slutsky zich enorme zorgen maakt. "Dat doe ik nooit. Wat voor toenemende druk? Ik ben alleen bezig hoe we beter moeten gaan spelen. Nee, bezorgd over mezelf ben ik niet. Dat ben ik nooit. Maar pijnlijk is het wel", zegt de Rus. De coach hoorde dat de meegereisde fans repten over zijn vertrek en ook kritisch waren op de spelers. "Ik begrijp de reactie van de fans. Dat is normaal in deze situatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen