Van Bommel kiest voor Malen, Bergwijn, Baumgartl en Thomas

24 november 2019, 13:18   Bijgewerkt: 24 november 2019, 14:44

Mark van Bommel heeft Donyell Malen en Steven Bergwijn weer terug voor het treffen met sc Heerenveen. Het geblesseerde duo staat direct in de basis en wordt voorin bijgestaan door Ritsu Doan en Mo Ihattaren, terwijl ook Ryan Thomas in de basis begint. Ook heeft achterin Timo Baumgartl zijn basisplaats weer teruggekregen. En Denzel Dumfries is daadwerkelijk de nieuwe captain.

Onder andere Jeroen Zoet, Daniel Schwaab, Bruma, Érick Gutierrez en de herstelde Jorrit Hendrix beginnen op de bank bij PSV. Van Bommel voert na de slechte reeks een hoop veranderingen door bij de Eindhovenaren, die vrijwel weer helemaal beschikken over een fitte selectie. Alleen de langdurig geblesseerde Sam Lammers en Yanick van Osch zijn er nog altijd niet bij. Toni Lato - hij is wel fit - zit eveneens niet bij de wedstrijdselectie.

Lees ook: 'Van Bommel benoemt Dumfries tot nieuwe aanvoerder van PSV'

Bij sc Heerenveen zijn er weinig verrassingen: alleen de basisplaats van Jordy Bruijn is enigszins opvallend: hij krijgt de voorkeur boven Joey Veerman, die vermoedelijk toch niet fit genoeg is om te beginnen. Hij meldde zich bij Jong Oranje ook al af met een achillespeesblessure. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen