Van Basten nogmaals door het stof: "Soms schiet je mis"

24 november 2019, 11:39

Marco van Basten is zondagochtend nogmaals door het stof gegaan na zijn ongelukkige opmerking van zaterdagavond. De analist bij FOX Sports deed dat publiekelijk en privé richting Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth, door hem op te bellen. Ook de zender deed een duit in het zakje.

Via een statement in de uitzending bij Goedemorgen Eredivisie liet FOX Sports hun excuses blijken aan de kijkers, zo liet Milan van Dongen weten als presentator. Van Basten schreef op zijn beurt per app nog: 'Het leven is als voetbal. Soms schiet je raak, soms schiet je is. Maar als je mis schiet wil dat niet zeggen dat je een slecht mens bent.'

Lees ook: Misplaatste actie Van Basten groots opgepakt door media

Zijn opmerking zaterdagavond was duidelijk een misplaatst schot: Wormuth werd zaterdagavond voorafgaand aan de wedstrijd tegen Ajax geïnterviewd door Hans Kraay jr. Toen het interview was afgelopen, zei Van Basten hoorbaar 'Sieg Heil' in de studio van FOX Sports over het Duits van Kraay, een grap die compleet verkeerd viel, waarna hij zijn excuses aanbood. Direct na de uitzending belde Van Basten bovendien met Wormuth om zijn excuses te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen