Tweede competitiedoelpunt Lozano niet voldoende voor Napoli

23 november 2019, 19:59

De Italiaanse kraker tussen AC Milan en Napoli heeft zaterdagavond geen winnaar opgeleverd. In Giuseppe Meazza prijkte na het laatste fluitsignaal een 1-1 stand op het scorebord. Hirving Lozano maakte zijn tweede competitiedoelpunt voor het in crisis verkerende Napoli, maar dat was niet voldoende voor een meer dan welkome zege.

Vanwege de tegenvallende resultaten rommelt het al een tijdje bij Napoli, dat al vroeg in het seizoen lijkt te zijn afgehaakt in de Italiaanse titelstrijd. Het is een maand geleden dat de ploeg van trainer Carlo Ancelotti een overwinning boekte. In de competitie morste Napoli vier keer op rij. Tegen AC Milan werd voor de vijfde keer niet gewonnen.

De wedstrijd begon goed voor Napoli, dat halverwege de eerste helft de leiding nam in Milaan. Met een kopbal opende oud-PSV'er Lozano de score. Het duurde niet lang alvorens de gelijkmaker viel: Giacomo Bonaventura scoorde de 1-1, wat ook het laatste doelpunt van de wedstrijd bleek te zijn. Amin Younes en Dries Mertens kregen bij Napoli nog een halfuurtje speeltijd, maar ook zij konden niets aan de stand veranderen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen