Crisis in Dortmund: "Schamen ons voor wat we hebben neergezet"

23 november 2019, 11:05   Bijgewerkt: 25 november 2019, 12:11

Marco Reus heeft namens Borussia Dortmund zijn verontschuldigingen aangeboden vanwege het slechte spel van de topclub. De Duitsers speelden op eigen veld vrijdag met 3-3 gelijk tegen SC Paderborn, dat voor rust op een 0-3 voorsprong stond. Hoewel er toch nog een puntje werd gepakt, vond Reus excuses op zijn plaats.

Het weer strak uitverkochte Signal Iduna Park was na 45 minuten met stomheid geslagen. Paderborn leidde met 0-3, en niet eens heel onverdiend. Uiteindelijk pakte de hekkensluiter slechts een puntje dankzij een comeback van de thuisploeg. Het was na de 4-0 nederlaag tegen Bayern München de tweede competitiewedstrijd op rij die Borussia Dortmund niet wist te winnen.

"Een verontschuldiging aan alle mensen hier in het stadion is wel op zijn plaats", vindt Reus. In gesprek met DAZN oogt de captain na afloop vol ongeloof. "Ik heb geen enkele verklaring voor onze eerste helft op dit moment, ik heb geen idee wat we aan het doen waren. We schamen ons voor wat we neer hebben gezet."

Het moet snel beter, want woensdag wacht het lastige uitduel bij FC Barcelona in de Champions League. Het laatste woord over de wanprestatie van vrijdagavond is echter nog niet gevallen. "Maar hier moet wel over worden nagepraat, je kunt dit niet vertonen aan meer dan 80 duizend toeschouwers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen