Gakpo hoopt dat PSV opleeft na terugkeer van Malen en Bergwijn

23 november 2019, 09:58

Cody Gakpo is blij dat zijn collega-aanvallers Donyell Malen en Steven Bergwijn eindelijk weer terug zijn in de selectie van PSV. De twintigjarige aanvaller van de Eindhovenaren hoopt dat het tweetal de dolende Eindhovenaren weer uit het slop kan trekken.

Sinds beide spelers geblesseerd raakten, won PSV geen wedstrijd meer. Gakpo denkt dat samen met Malen en Bergwijn de crisis bezweert kan worden. "Zij zijn twee sleutelspelers binnen het team", vertelt Gakpo in gesprek met De Telegraaf. Wel is hij geschrokken van het spel zonder het duo. Dat had beter gemoeten. "Natuurlijk zijn het goede spelers, wordt het makkelijker voetballen, maar ook zonder die twee hadden wij ons beter moeten verweren. Normaal gesproken moeten we dat beter oppakken. Maar helaas."

Met de interlandperiode achter de rug hoopt PSV op betere tijden. Gakpo heeft de blik naar voren gericht. "Nu kijken we weer met een frisse blik naar Heerenveen, willen we weer in een goede flow komen en goed presteren in Europa om de volgende ronde te halen." Of Gakpo ten koste van Bergwijn en Malen op de bank begint? "Dat is aan de trainer, wat hij gaat doen. Een politiek antwoord, maar wel de waarheid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen