Feyenoord reageert op nog te verschijnen verhaal: 'Kwalijk'

Feyenoord reageert op nog te verschijnen verhaal: 'Kwalijk'

22 november 2019 – Feyenoord is allesbehalve blij met de publicatie die zaterdag in de ochtend-editie van het Algemeen Dagblad verschijnt. Wat er in het verhaal zal staan, is nog niet bekend, maar de kans is groot dat het een kritisch verhaal is over de jeugdopleiding. De Rotterdammers laten in een officieel statement zich heel kritisch uit over het verhaal.'Het is onacceptabel dat binnen de Academy mensen met een grote staat van dienst worden beschadigd, die in de voorbije jaren een grote bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van talent en dat nog steeds doen. Hetzelfde geldt overigens voor de mensen die nog maar kort in dienst zijn', schrijft Feyenoord op de clubsite.

'We hebben echt niet de illusie dat we alles goed doen', aldus Feyenoord, die alle journalisten uitnodigde voor een rondleiding bij de jeugdopleiding, maar daar kwam de schrijver van het verhaal niet. 'Het is kwalijk te noemen dat iemand die geen onderzoek doet en alleen anonieme bronnen opvoert, zo onze mensen op de Academy beschadigt. Vanaf de buitenkant oordelen zonder enig contact is te makkelijk. We vinden het belangrijk om met deze reactie te onderstrepen dat we achter onze mensen en hun werkwijze staan.'

Het bericht is ondertekend door Raymond van Meenen (manager Feyenoord Academy) en Stanley Brard (hoofd Feyenoord Academy) en gaat richting het Algemeen Dagblad, dat fungeert als officieel mediapartner van Feyenoord. De inhoud van het verhaal is momenteel nog onbekend.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 6 december 2019

  2. donderdag 5 december 2019