PEC Zwolle-doelman Mous verliest basisplaats aan Zetterer

22 november 2019, 18:03

John Stegeman past een keeperswissel toe bij PEC Zwolle: Xavier Mous verliest zijn basisplaats aan Michael Zetterer. Stegeman vindt dat de huurling van Werder Bremen een kans verdient. "Michael maakt een stabiele indruk", aldus de oefenmeester.

In de voorbereiding won Mous de concurrentiestrijd van Zetterer, die volgens De Stentor in de winter terug wilde naar Bremen als zijn situatie onveranderd zou blijven. Zaterdag tegen Fortuna Sittard mag Zetterer het ongelijk van Stegeman bewijzen. De wijziging is ook geen grote verrassing, omdat Mous in meerdere wedstrijden geen goede indruk achterliet. "Xavier zit in een iets moeilijker fase", aldus Stegeman tegen de hiervoor genoemde krant.

Rentree Van Polen

Daarnaast kan Bram van Polen voor het eerst dit seizoen negentig minuten maken. Hij begint als linksback voor de geblesseerde Kenneth Paal. Ook Mike van Duinen behoort tot de wedstrijdselectie. "Als het nodig is, is hij in de eindfase beschikbaar. Denk aan vijf tot tien minuten. Drie kwartier meedoen met de beloften is natuurlijk te weinig. Hij heeft meer duels nodig om volledig wedstrijdfit te geraken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen