CSKA Moskou
0 – 0
Feyenoord

Garcia zet fit FC Twente op scherp voor duel met VVV-Venlo

Garcia zet fit FC Twente op scherp voor duel met VVV-Venlo

22 november 2019 – FC Twente-trainer Gonzalo Garcia werkt zonder fysieke zorgen toe naar het duel op bezoek bij VVV-Venlo. De Spaanse coach van de Tukkers beschikt over een volledig fitte groep en ziet ook doelman Joël Drommel terugkeren. De keeper zat een schorsing uit.Garcia, die zelf nog een korte periode op huurbasis in De Koel spelen, zag dat zijn college Robert Maaskant voor de interlandperiode aan de kant werd geschoven. Jay Driessen is voorlopig aangesteld als interim-coach. Volgens Garcia is het geen voordeel om tegen een club met een nieuwe trainer te spelen. "Ze zitten in een slechte fase, maar we weten niet wat we kunnen verwachten. De laatste wedstrijden kunnen we dus eigenlijk ook niet als voorbeeld gebruiken, omdat er bijvoorbeeld ook andere jongens zullen spelen", vertelt Garcia aan RTV Oost.

De trainer is kritisch op de promovendus, die met een elfde plaats vooralsnog een uitstekende start van het seizoen beleeft. Toch ziet Garcia verbeterpunten. "We moeten continu scherp blijven, anders zijn we gewoon een stuk zwakker. Maar er had misschien zelfs wel wat meer ingezeten als we hier en daar wat meer geluk hadden gehad. Maar we moeten tevreden zijn met wat we tot nu toe hebben laten zien."

Naar verwachting houdt Garcia de ploeg grotendeels intact. Alleen Drommel keert ten koste van Jorn Brondeel terug onder de lat.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 26 november 2020

  2. woensdag 25 november 2020