Zirkzee per direct overgeheveld naar A-selectie van Bayern

22 november 2019, 14:38   Bijgewerkt: 22 november 2019, 14:43

Nederlands-talent Joshua Zirkzee is per direct overgeheveld naar de eerste selectie van FC Bayern München. Dat meldt de Duitse recordkampioen vrijdagmiddag via de officiële kanalen. De achttienjarige spits maakt samen met nog drie talenten de stap naar de A-selectie.

Op de persconferentie van Bayern sprak interim-trainer Hansi Flick over de vier talenten. "Wij hebben deze jongens naar de eerste selectie gezet, omdat wij denken dat zij zich het beste kunnen ontwikkelen als zij elke dag met de beste spelers trainen. In de A-selectie hebben wij de spelers die deze mogelijkheid bieden."

Zirkzee, jeugdinternational van Oranje en afkomstig uit de opleiding van Feyenoord, verlengde in september zijn contract bij Bayern en ligt daardoor nog vast tot de zomer van 2023. Hij speelde zijn wedstrijden tot dusver voornamelijk in het tweede elftal van de Duitse topclub, dat sinds dit jaar uitkomt op het derde niveau van Duitsland. De achttienjarige spits zat tot dusver één keer op de bank, maar wacht nog altijd op zijn debuut in de hoofdmacht van Der Rekordmeister. Zaterdag speelt Bayern München de uitwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen