De Roon en Hateboer treffen Juventus zonder gevelde Ronaldo

22 november 2019, 12:15

Juventus moet het zaterdag (morgen) in de uitwedstrijd tegen het 'Oranje' Atalanta Bergamo stellen zonder Cristiano Ronaldo. De aanvaller heeft nog altijd last van zijn knie en ontbreekt daarom in het Serie A-duel. Trainer Maurizio Sarri hoopt dat Ronaldo fit is om dinsdag mee te doen in het Champoins League-duel met Atlético Madrid.

De laatste twee competitieduels werd Ronaldo vanwege de klachten ook al eerder naar de kant gehaald. Tegen AC Milan was hij daar zo boos over, dat hij al in de auto zat voor het duel voorbij was. "Soms morgen spelers ook even boos zijn", sust Sarri op de persconferentie. Hij heeft wel andere zorgen rondom de 34-jarige. "Het probleem is dat hij ons dinsdag vertelde dat hij nog steeds niet fit is."

Daarom ontbreekt Ronaldo zo goed als zeker tegen Atalanta Bergamo, waar Marten de Roon en Hans Hateboer hopen op een stunt tegen de koploper. Sarri kijkt stiekem al een beetje vooruit naar het duel met Atlético Madrid, drie dagen later. "Het doel is om Cristiano terug te hebben voor de Champions League."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen